App van de week voor Android en iOS

Dit bericht werd geplaatst in Academisch,Android,Android 4.4 KitKat,Android 5.0 Lollipop,Android 5.1 Lollipop,Android 5.1.1,Android Experiments,Apple,Apple iPad,Apple Watch,Applicaties,Apps,Geen categorie,HTC,Huawei,iOS,iPad,iPhone,iPod Touch,LG,Motorola,Play Store,Prijzen,Reparatie,Repareren,Samsung,SMARTAB,Smartphone,Smartphones,Sony,Tablet,tabletmarkt,Tablets,YouTube en getagged met ,,,,,, op door .

Khan Academy voor Android en iOS (gratis)

khan academyDe academische app voor Android en iOS, Khan Academy, is pas een aantal weken uit maar nu al meer dan 50.000 keer gedownload. De app biedt een platform voor ruim 10.000 wiskunde lessen. Salman Khan begon met verzamelen sinds hij in 2004 begon met bijles geven aan zijn nichtje. De lessen zijn van hoge kwaliteit.

KhanAcademy3

Khan zijn wiskunde lessen werden zeer populaire op YouTube. Toen Khan zich dit besefte bedacht hij dat hij een goed onderwijsplatform op wilde zetten. Dit is Khan Academy geworden. Het online platform is inmiddels volledig gevuld met lessen op verschillende niveau’s, van basisschool tot hoger onderwijs. De onderwerpen differentiëren zichzelf van wiskunde, wetenschap, economie, kunst- en geesteswetenschappen tot informatietechnologie (it). Maar ook voor docenten zitten er handige video’s tussen, bijvoorbeeld over het voorbereiden en geven van lessen.

khan academy voorbeeld

De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. U kunt de app downloaden op uw Samsung-smartphone of Samsung-tablet en op uw iPhone, iPad en iPod Touch. Voor al uw smartphone en tablet reparaties gaat u naar onze website: www.smartab.nl. Wij repareren uw smartphone, tablet of iPod binnen 30 minuten, terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie.

Nederlandstalig

De app is voor een groot gedeelte gericht op de Verenigde Staten en is in het Engels. Men is al een aantal jaar bezig om de app naar het Nederlands te vertalen. Dit doen ze onder andere met hulp van de TU Delft. De app is een goede bron voor als u meer wilt leren zonder dat u daar voor hoeft te betalen. Veel van de filmpjes zijn ook uitgeschreven, dus u kunt zowel luisteren als lezen. Voor meer informatie hierover kunt u op de website van Khan Academy NL kijken.

SMARTAB

Heeft u schade aan uw iPhone, Samsung, iPadTablet of iPod? Bel dan naar 023 584 6312 of maak een afspraak op onze website, voor de vestiging in Hoofddorp of in Breukelen. Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Wij werken met een No cure – No pay beleid en u bent van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie. Daarbij ontvang u van ons ook nog eens 1 jaar garantie op uw reparatie!

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons een bericht sturen via Facebook, Twitter of via onze live chat op www.smartab.nl.