Beltarieven in Nederland in EU omlaag

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie op door .

Beltarieven in Nederland binnen de EU moeten fors omlaag

Beltarieven in Nederland gaan omlaag. Nederland moet de kosten van het bellen en sms’en binnen de Europese Unie flink verlagen aldus de tweede kamer

Beltarieven in Nederland (1)

In de Europese coalitie werd al naar voren gehaald dat bellen naar landen in de EU per Europese lidstaat groot verschilt. Dit zou waarschijnlijk de reden zijn waarom de tweede kamer hier nu op gaat aandringen. In Duitsland kost een belletje binnen de EU al gauw 2 euro per minuut, terwijl de Finnen daarvoor maar 10 cent betalen. De kosten in Nederland zijn tussen de 25 en 75 cent.

Beltarieven in Nederland

De tweede kamer

Politicus Henk Kamp liet weten dat hij tegen het voorstel is. Het zou volgens hem de concurrentie tussen de providers aantasten en in Nederland zou dat zelfs weer kunnen leiden tot verhoging van de kosten. Zo beweerde de Minister van Economische Zaken. De aansturing op dit voorstel komt van Kamerlid Jan Paternotte (D66). Volgens hem is het niet meer dan reëel dat dit door de Tweede Kamer opnieuw wordt bekeken.

Veranderingen EU

De kosten voor roaming werden in juni al geannuleerd. Vroeger zorgde dit namelijk voor absurde kosten bij de vakantieganger in de portemonnee. Wat dit besluit verder teweeg gaat brengen is dat internet, bellen en sms’en hetzelfde zal gaan kosten als de tarieven die in ons land gelden voor een binnenlands gesprek.

Reparatie

Heeft u een kapotte iPhone of iPad? Klik dan hier voor al uw Apple reparaties. SMARTAB repareert uw smartphone binnen 30 minuten plus 1 jaar garantie! Voor meer informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of belt u naar: 023 584 63 12.

Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.