Blackberry Motion foto onthuld

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie op door .

Blackberry Motion foto onthuld op Twitter

Blackberry Motion foto onhuld

Blackberry Motion foto onthuld! Uit de foto van de nieuwe Blackberry Motion is naar voren gekomen dat deze smartphone geïntroduceerd zal worden met een touchscreen.

Twitter

Evan Blass de mobile reporter van venturebeat.com had een foto onthuld op Twitter. Met de codenaam Krypton wordt de Blackberry Motion gereproduceerd. De Blackberry KeyOne Note kwam begin van dit jaar uit met een toetsenbord. Hiermee wilde Blackberry zijn fans tegemoet komen die de Blackberry telefoons roemde vanwege het historische toetsenbord.

Nieuws

Blackberry Motion foto onthuldHet bedrijf dat wij kennen van de Curve 9300 heeft het ouderwetse concept van het toetsenbord toch in de ring gegooid. De Blackberry Motion die nu via een Android-versie gecreëerd zal worden, zal volgens de geruchten volgende maand op de markt verschijnen.

Tevens komt het Canadese bedrijf met de allereerste Blackberry afdruk die waterdicht is en zal ook opgewassen zijn tegen stof. De telefoon zal worden gedistribueerd door TLC Communication, die ook verantwoordelijk is voor het design en de productie van de smartphone.

Ook heeft Blackberry een aantal eigen technieken toegevoegd aan de nieuwe Blackberry Motion. Het aanmerkelijkste volgens Blackberry zelf is de Locker-software, waardoor gebruikers hun bestanden met behulp van een slot kunnen opslaan. De gegevens zijn hierbij extra goed beveiligd en zal de telefoon ook op zakelijk gebied van toepassing kunnen zijn.

Reparatie

Heeft u een kapotte iPhone of iPad? Klik dan hier voor al uw Apple reparaties. SMARTAB repareert uw smartphone binnen 30 minuten plus 1 jaar garantie! Voor meer informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of belt u naar: 023 584 63 12.

Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.