• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

Computer reparatie

Wij als de tablet specialisten van Hoofddorp   Wij weten bovendien als geen ander hoe waardevol uw toestel is en willen u dus zo snel mogelijk te hulp staan? Wij raden aan telefonisch contact op te nemen, zodat wij samen met . Liever uw toestel zelf versturen of laten ophalen? Geen probleem! Onze koeriersdienst heeft een landelijke dekking. Onze ervaren technici schieten u graag ter hulp en zorgen voor kwalitatief hoogwaardige reparaties! Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven daarom standaard 1 jaar garantie. Neem contact op via Whatsapp, telefoon, e-mail of chat. Kies dus ons als Computer reparatie

Over onze service

Wij van Smartab weten als geen ander hoe belangrijk u telefoon voor u kan zijn. Vandaar dat wij u ook zo snel mogelijk van dienst willen zijn, wij hebben de meeste onderdelen op voorraad en proberen u dus zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Binnen 30/45 minuten gerepareerd terwijl u wacht of meekijkt onder het genot van een kopje koffie of thee. Mochten wij het onderdeel niet in huis hebben? Kunnen wij de meeste onderdelen vaak mogen in huis hebben. Bent u niet in de gelegenheid om het toestel langs te brengen of op te sturen? Hebben wij een haal en breng service, in dat geval word het toestel opgehaald, gerepareerd, en weer retour verzonden.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Klik op de afbeelding  voor de merken en de prijzen

 

Computer reparatie

Computer reparatie

Wij als telefoon winkel in Hoofddorp zijn gespecialiseerd in vrij wel alle reparaties. We doen niet alleen telefoons. Ook repareren voor Tablet, en Laptops. Wij zijn dus van alle markten thuis. Mocht het toestel thuis gevallen zijn zouden wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen. De inboedelverzekering vergoed namelijk 80% van de thuis gevallen incidenten. Vraag nu u vrijblijvende offerte aan bij SMARTAB. Kies ons dus nu als Computer reparatie

Reparatie

SMARTAB repareert uw smartphone of tablet binnen 30 minuten en krijgt u 1 jaar garantie! Voor meer informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of belt u naar: 023 584 63 12. 

Uiteraard mag u ook altijd langskomen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.