Derde klacht iPhone X

Dit bericht werd geplaatst in Apple,Geen categorie,iPhone X en getagged met ,,,, op door .

Derde klacht iPhone X

 Derde klacht iPhone X

Derde klacht iPhone X. iPhone X-gebruikers melden last te hebben van een krakende luidspreker.

Blijkt uit een rondgang van 9to5Mac. Ook op Reddit en Twitter kwamen deze klachten boven water.

Vooralsnog is het onduidelijk hoeveel toestellen door dit defect zijn getroffen.Volgens onderzoek zou de luidspreker krakende geluiden afgeven zodra muziek op maximaal volume zou worden afgespeeld. iPhone X-gebruikers denken dat het defect zit in de (luid)spreker die o.a. tijdens het bellen wordt gebruikt.

Derde klacht iPhone X

Gebruikers die om deze reden hun toestellen probeerden te swappen (omruilen bij Apple) melden dat hun nieuwe toestel in veel gevallen hetzelfde probleem heeft. Volgens winkelmedewerkers is het probleem te wijten aan een software fout.

Ook de Apple iPhone 8 werd eerder dit jaar getroffen met eenzelfde soort defect. Hierbij kraakte de speaker ook alleen dan bij een laag volume. De Apple iPhone X zou alleen een krakende speaker bij maximaal volume hebben.

Al met al loopt de Apple iPhone X launch niet lekker. Helaas zijn er meerdere defecten boven water gekomen. Zo zou er bij sommige iPhone X gebruikers een groene streep verschijnen op de zijkant van het scherm.

Daartoe zou een ander softwareprobleem ervoor zorgen dat het scherm niet zou reageren als deze in aanraking komt met koud weer.

”Dit probleem moet verholpen gaan worden met een invoer van de nieuwe software update”, aldus Apple Inc.

Reparatie

Heeft u een kapotte iPhone of iPad? Klik dan hier voor al uw Apple reparaties. SMARTAB repareert uw smartphone binnen 30 minuten plus 1 jaar garantie! Voor meerdere informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of voor overige vragen belt u naar: 023 584 63 12.

Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken met een kop koffie in de hand tijdens uw repatiereparatie of u gaat nog even het centrum in.