Google Maps heeft een nieuwe update

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie,Google en getagged met , op door .

Google Maps heeft nieuwe update

Google Maps heeft onlangs een update gekregen. De app laat voortaan precies zien waar treinen en bussen zich bevinden. Deze nieuwe functie is al in drie Nederlandse steden te gebruiken.


Google Maps update

Voor de mensen die vaak moeten rennen voor de trein/bus heeft Google wat voor bedacht. In de nieuwe versie van Google Maps kan je nu de exacte locatie zien waar de trein/bus zich bevind. Zo weet je namelijk of je moet rennen om de trein/bus te halen, of als je op je gemak er naar toe kunt lopen.

Google gaf al langer in de Google Maps-app aan of een bus/trein vertraging had, maar nu is dus ook te zien waar deze zich bevind. Deze nieuwe update is tot nu toe alleen nog te gebruiken in de drie Nederlandse grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Het is nog onbekend of deze update later ook in andere Nederlandse steden uitkomt. In Sydney, Verenigde Staten is zelfs te zien hoe vol de volgende bus is.

Forenzen

In de nieuwe forenzen-tabblad van Google Maps is gedetailleerde informatie te zien over het verkeer. Zo weet je gelijk of je extra tijd moet inplannen vanwege een ongeval, langzaam rijdend verkeer of een storing. Als er vertraging is, laat Google alternatieve routes zien, zodat je toch sneller op de bestemming aankomt. Ook als je zowel met de auto als het openbaar vervoer reist komt deze functie goed van pas. Zo laat Google precies zien hoe laat je van huis moet vertrekken met de auto, om zo op tijd te zijn voor het openbare vervoer.

Spotify en Apple Music

Daarnaast voegt Google ook een koppeling toe naar Spotify en Apple Music. Hierdoor heb je direct toegang tot je muziekbediening vanuit het navigatiescherm. Dat betekent dat je niet meer de plattegrond hoeft te sluiten om naar je favoriete muziek te luisteren.

Reparatie

Heeft u een kapotte iPhone of iPad? Klik dan hier voor al uw Apple reparaties. SMARTAB repareert uw smartphone binnen 30 minuten plus 1 jaar garantie! Voor meer informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of belt u naar: 023 584 63 12. 

Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u daarom van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.