• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

HTC reparatie

U hebt een kapotte HTC en in plaats van een nieuwe, wilt u hem laten maken en het liefst ook nog zo snel mogelijk en dat het betaalbaar is. Dit is geen probleem bij SMARTAB, woont u in de omgeving van Hoofddorp, Haarlem of zelfs Amsterdam? Laat uw HTC Google Nexus of HTC One X dan repareren bij ons waarbij u ook een goede service krijgt.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

HTC reparatie prijzen:

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Het zal u maar gebeuren, u laat plotseling uw HTC product uit uw handen vallen en u ziet een flinke barst in het scherm of uw HTC kan niet meer aangezet worden. U wilt het dan laten maken, maar waar moet u dat doen? SMARTAB is gespecialiseerd in het repararen van de verschillende HTC producten. Daarnaast bieden wij standaard een service aan van 30-45 minuten.

Heeft uw toestel een HTC reparatie nodig?

Maakt u geen zorgen, want SMARTAB voert bijna alle HTC reparatie uit. Dit doen wij in het hoofdkantoor van Hoofddorp. Door de jarenlange ervaring in HTC reparaties bent u verzekerd van de kwalitatieve, maar ook zeker voor een snelle reparatie. Als u uw HTC telefoon laat repareren in Hoofddorp, dan kunnen wij verzekeren dat wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken voor de reparatie. Is uw product gerepareerd? Dan wordt deze uitvoerig getest voordat het product weer meegegeven wordt aan u.

Er zijn maar weinig bedrijven die zoveel verschillende telefoonmerken reparaties aanbieden, maar wij hebben echt de juiste kennis om uw kapotte HTC te repareren.

Wij van SMARTAB verzekeren u dat uw HTC reparatie goed wordt uitgevoerd. Mocht u toch enige gebreken tegenkomen, geen paniek want wij van SMARTAB helpen u graag het gebrek op te lossen. Onze deuren staan altijd voor u open. SMARTAB is gevestigd in Hoofddorp. U kunt uw HTC product hier langsbrengen of naar toe sturen.

Wij repareren de volgende producten: HTC Desire, Google Nexus, One M, One V, One X, Sensation, Wildfire en HTC Windows Phone.