IOS 11 vernieuwd bedieningspaneel

Dit bericht werd geplaatst in App Store,Apple,Apple iPad,Apple Store,Applicaties,Apps,Augmented Reality,Geen categorie en getagged met ,,,,,,,, op door .

IOS 11 vernieuwd bedieningspaneel

Apple brengt iOS 11 vernieuwd bedieningspaneel uit. De nieuwe software-update iOS 11 is recent beschikbaar gesteld en is te downloaden voor iPhones en iPads. De update biedt een nieuw bedieningspaneel met meer opties en een multitasking functie voor de iPad toestellen.

Deze informatie is naar buiten gekomen via het doorgaans betrouwbare beveiligingsbedrijf Armis, dat het lek ontdekte.

Installatie iOS 11 vernieuwd bedieningspaneel

Apple gebruikers kunnen iOS 11 installeren vanuit Instellingen. Hier volgt een nauwkeurige stappenplan: 1) ga naar Instellingen 2) ga naar Algemeen 3) ga naar Software-update. Het toestel zal automatisch zoeken naar een nieuwe update en deze beschikbaar stellen.

De nieuwe update vereist echter wel minstens een Apple iPhone 5S of SE als smartphone. Voor de tablets geldt dat men minstens een iPad Mini 2 of een iPad Air heeft. Overigens kan men ook de iPod updaten! Dit kan vanaf een zesde generatie Apple iPod Touch

Augemented Reality

Apple introduceert met iOs 11 ook ARkit. ARkit staat voor Augemented Reality kit, waarmee app-ontwikkelaars makkelijker apps met augmented reality kunnen maken. Met AR worden via de camera’s virtuele objecten in een echte omgeving geplaatst. Deze objecten kunnen zelfs interactief op hun omgeving reageren, waardoor het lijkt alsof je in een echte spelwereld zit.

App Store vernieuwd

Ook de App Store is in iOs 11 aanzienlijk vernieuwd. Er ligt bijvoorbeeld meer nadruk op de lange artikelen bij uitgelichte applicaties. Gebruikers worden iedere dag voorgeschoteld met een nieuwe applicatie, dat door Apple geselecteerd is om in beeld te brengen.

Verder biedt iOS 11 een nieuwe bestanden-app, dat het makkelijker maakt om bijvoorbeeld een bestand van de ene app te verplaatsen naar een ander. Ook is de multitasking-functie aanzienlijk verbeterd. Applicaties tegelijkertijd worden geopend en blijven deze bijvoorbeeld zweven boven andere geopende apps. Ook kunnen twee apps naast elkaar open staan. Vooral het bedieningspaneel voor de Apple iPad toestellen is verbeterd. Deze Dock maakt het mogelijk om veelgebruikte en recent geopende apps te weergeven. De Dock kan met een veeg vanaf onderaan geopend worden en verschijnt onderin het scherm.

Heeft u al de nieuwste update geïnstalleerd?

Reparatie

Heeft u een kapotte iPhone of iPad? Klik dan hier voor al uw Apple reparaties. SMARTAB repareert uw smartphone binnen 30 minuten plus 1 jaar garantie! Voor meer informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of belt u naar: 023 584 63 12. 

Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.