• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

iPad glas vervangen

iPad glas vervangen

U laat uw iPad uit uw handen vallen en nu is het scherm kapot en nu moet het glas vervangen worden. SMARTAB repareert uw iPad binnen 45 minuten terwijl u onder genot van een heerlijk kopje koffie meekijkt, of even gaat winkelen. Wij helpen u uiteraard ook graag bij andere defecten aan uw iPad, zoals een defecte batterij, waterschade, valschade of andere ongemakken. Voor reparatie kunt u contact opnemen met 023 584 63 12 of maak online een afspraak.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312 Breukelen 0346 – 55 1084

iPad glas vervangen prijzen:

iPad glas vervangen

de iPad glas vervangen specialist

De iPad heeft een elektronische gyroscoop op basis van versnellingsmeters. Hiermee wordt bepaald in welke stand het toestel zich bevindt: staand, liggend, en zelfs schuin. De gebruikersinterface wordt hierop aangepast. Ook heeft de iPad, net als de iPhone, een ingebouwd digitaal kompas, dat zowel het geografische noorden als het magnetische noorden kan aanduiden. Sommige applicaties op de iPad gebruiken dit kompas, soms in combinatie met de ingebouwde gps-ontvanger. De gps-ontvanger is alleen beschikbaar op de wifi + cellular-uitvoering. De muteknop, die bij de presentatie van de iPad nog aanwezig was, was bij de definitieve versie vervangen door een knop waarmee de automatische rotatie van het beeldscherm uitgezet kan worden.[11] In iOS 4.2.1 kreeg de knop weer de functie van muteknop, en sinds iOS 4.3 kan de gebruiker in het instellingenmenu kiezen tussen rotation lock en muteknop. Zo wordt schuin lezen, bijvoorbeeld in bed, mogelijk.

iPad glas vervangen Hoofddorp of Breukelen

SMARTAB heeft op dit moment 2 vestiging door het land, in het centrum van Hoofddorp en in Breukelen. Op het moment dat u problemen heeft met uw smartphone, tablet of Laptop kunt u bij een van deze vestigingen terecht. Onze monteurs staan voor u klaar om u te helpen met al uw problemen aan uw toestel.

Meer informatie: iPad reparatie Haarlem, iPad reparatie, iPad reparatie Hoofddorp, iPad 1 reparatie, iPad 2 reparatie, iPad 3 reparatie, iPad 4 reparatie, iPad air reparatie, iPad mini reparatie, iPad mini retina reparatie