• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

iPad reparatie Haarlem

iPad reparatie Haarlem

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt 155.205 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312 Breukelen 0346 – 55 1084

Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem een van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schilders stad.

de iPad reparatie Haarlem specialist

U kent het misschien wel, uw laat uw iPad uit uw handen vallen en uw iPad is kapot. U heeft een gebroken glas en wat nu? SMARTAB repareert uw iPad binnen 45 minuten onder genot van een kopje koffie en u kunt gelijk meekijken met uw reparatie. Bel 023 584 63 12 voor een afspraak of plan online een afspraak in.

iPad reparatie Haarlem

Haarlem

De plaatsnaam Haarlem is waarschijnlijk een verbastering van Haarloheim. Het in het Nederlands verouderde heim hangt samen met heem, dat “woonplaats” betekent. De naam als geheel betekent waarschijnlijk “woonplaats gelegen op een hoge zandgrond (haar) in het bos (lo)”. Of dit de precieze oorsprong is van de naam, is echter niet helemaal duidelijk. Dit komt doordat het woord haar destijds veel verschillende betekenissen had. De naam Haralem werd aan het begin van de 10e eeuw voor het eerst op papier gezet door een geestelijke van de Sint Maartenskerk te Utrecht, die een inventarisatie moest maken van alle kerkelijke bezittingen.

iPad reparatie Haarlem – U krijgt standaard 1 jaar garantie op uw reparatie

Bij SMARTAB zijn wij er van verzekerd dat wij kwaliteit leveren. Daarom krijgt u op elk onderdeel 1 jaar garantie