• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

iPad reparatie Hillegom

iPad reparatie Hillegom

Hillegom grenst in het noorden aan Bennebroek (op 1 januari 2009 samengevoegd met de gemeente Bloemendaal), in het oosten aan Beinsdorp (gemeente Haarlemmermeer), in het zuiden aan Lisse, in het westen aan De Zilk (gemeente Noordwijkerhout) en in het noordwesten aan Vogelenzang (gemeente Bloemendaal). De exacte grens met de Haarlemmermeer is de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder, de grens met De Zilk is de Leidse trekvaart.Buiten de dorpskern zijn nog veel bollenvelden te vinden en het jaarlijkse Bloemencorso van de Bollenstreek rijdt eind april door het dorp. Anders dan in veel andere gemeenten in de Bollenstreek is er in Hillegom relatief weinig bollengrond verloren gegaan voor woningbouw. Vanwege het economisch belang van de bollenteelt heeft de woningbouw voornamelijk plaatsgevonden op veengronden in het oosten van de gemeente. Dat het oude karakter van het bollengebied toch enigszins is verdwenen heeft te maken met de bouw van grote moderne bedrijfshallen ten behoeve van de bloembollen handel.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312 Breukelen 0346 – 55 1084

iPad reparatie Hillegom prijzen:

de iPad reparatie Hillegom specialist

Het zal uw maar gebeuren u laat uw iPad uit uw handen vallen. Nu is het glas kapot of uw heeft barsten in uw scherm. SMARTAB repareert uw iPad binnen 45 minuten onder genot van een heerlijk kopje koffie.

iPad reparatie

Gebruik van onderdelen van de iPad reparatie Hillegom

SMARTAB gebruikt uitsluitend OEM onderdelen om reparatie aan uw iPad te verrichten. U bent dan van verzekerd dat uw iPad na reparatie er net zo uitziet en functioneert als voorheen. SMARTAB is niets voor niets al jaren lang dé iPad reparatie Hillegom specialist.

Leuke weetjes over de iPad

Op 7 maart 2012 introduceerde Apple de opvolger van de iPad 2. Deze kreeg geen cijfer of andere aanduiding mee. De naam van de derde generatie iPad is ook gewoon iPad. Tijdens de introductie en in reclamecampagnes gebruikt Apple de naam ‘de nieuwe iPad’. Consumenten gebruiken ook wel de benaming iPad 3. De derde generatie iPad bevat een Retina-display met 2048×1536 pixels, vier keer meer dan de iPad 2. Apple paste dit type scherm ook al toe op de iPhone 4 en de iPhone 4S. Verder bevat de nieuwe iPad een A5X-processor en aan de achterzijde een 5-megapixel iSight-camera. Bovendien biedt hij door middel van een LTE-chip ondersteuning voor 4G. Deze iPad beschikt verder over Bluetooth 4.0. De derde generatie iPad is sinds 16 maart 2012 verkrijgbaar in de Verenigde Staten en sinds 23 maart 2012 in Nederland, België en andere delen van Europa.

Meer informatie: iPad reparatie, iPad reparatie Haarlem, iPad reparatie Hoofddorp, iPad 1 reparatie, iPad 2 reparatie, iPad 3 reparatie, iPad 4 reparatie, iPad air reparatie, iPad mini reparatie, iPad mini retina reparatie