• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

iPad repareren

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312 Breukelen 0346 – 55 1084

iPad repareren

Stuur een Email Maak een afspraak Bel 023 – 584 6312

iPad repareren in Hoofddorp

Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Markplein/Beursplein. Vanwege de geluidscontouren van Schiphol kan niet naar het oosten uitbreiden. Hierdoor ligt het winkelcentrum niet centraal maar aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart en in 2009 zijn er nog vele in aanbouw. Grote winkelketens als H&M, The Sting, Saturn en Primark hebben hier een vestiging. Inmiddels is de “oude” Markthof gesloopt en werd er druk gebouwd aan de nieuwe die nu gedeeltelijk klaar is. Deze zal meer naar buiten gerichte winkels gaan krijgen waardoor het oude concept van inpandige winkelcentrum komt te vervallen.

de iPad repareren in Hoofddorp specialist

Het zal uw maar gebeuren u laat uw iPad uit uw handen vallen. Nu is het glas kapot of uw heeft barsten in uw scherm. SMARTAB repareert uw iPad binnen 45 minuten onder genot van een heerlijke bak koffie.

iPad repareren

Hoofddorp

Hoofddorp is in weerwil van de naam een grote plaats geworden. Dit heeft zich in een zeer korte periode voltrokken: in 1970 woonden er nog zo’n 9.000 mensen in het dorp, in 2009 al meer dan 73.000. De verwachtingen zijn dat Hoofddorp in 2020 ruim 90.000 inwoners heeft, dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gepland zijn.

Gebruik van onderdelen voor het glas vervangen van uw iPad

SMARTAB gebruikt uitsluitend OEM onderdelen om reparatie aan uw iPad te verrichten. U bent er dan van verzekerd dat uw iPad na reparatie er net zo uitziet en functioneert als voorheen. Niks voor niks is SMARTAB al jaren lang dé iPad reparatie hoofddorp specialist.

Apple iPad viert 5-jarig jubileum

De eerste Apple iPad werd alweer 5 jaar geleden geïntroduceerd. Destijds vroegen veel mensen zich af wie hier gebruik van zou gaan maken, inmiddels is gebleken dat Apple een totaal nieuwe markt heeft weten te creëren. Meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens heeft een tablet, in veel gevallen gaat het om een iPad.….lees meer

Apple zegt zelf volledig bezig te hebben over de merknaam iPad en gemachtigd te zijn deze wereldwijd te gebruiken. Echter laat Proview weten dat dit recht niet in China geldig is. Vervolgens is Proview een rechtszaak… lees hier het gehele artikel.