iPhone krijgt betere bluetooth

Dit bericht werd geplaatst in Apple en getagged met , op door .

Bluetooth-hack

De nieuwe iPhones van Apple krijgen een update in hun bluetooth gedeelte die men al jaren lang wilt hebben.


Twee

Na jaren lang wachten is het eindelijk tijd, het is mogelijk op de nieuwe iPhones om op twee apparaten tegelijkertijd te kunnen streamen via bluetooth. Het zal bijvoorbeeld mogelijk zijn om op twee koptelefoons tegelijkertijd te kunnen streamen om een filmpje te kunnen kijken met een vriend zonder de mensen om je heen lastig te vallen.

Maar Apple is niet de eerste om gebruikers de optie te geven om op twee apparaten te laten streamen. De manier op hoe ze had doen is door het gebruik van de bluetoothradio die Samsung en Huawei al een vergelijkbare optie aanbieden.

Het is ook nog niet bekent welke nieuwe iPhones deze optie krijgen van de elf die we dit najaar krijgen.

Reparatie

Heeft u een kapotte iPhone of iPad? Klik dan hier voor al uw Apple reparaties. SMARTAB repareert uw smartphone binnen 30 minuten plus 1 jaar garantie! Voor meer informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of belt u naar: 023 584 63 12. 

Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.