• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

iPhone reparatie Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een plaats in de gelijknamige gemeente Alphen aan den Rijn. Een inwoner van Alphen aan den Rijn wordt Alphenaar genoemd[1]. Alphen aan den Rijn is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en is ook na de fusie met de buurgemeenten Boskoop en Rijnwoude per 1 januari 2014 ruim de grootste plaats in de gemeente.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312 Breukelen 0346 – 55 1084

iPhone reparatie Alphen aan den Rijn prijzen:

De iPhone reparatie Alphen aan den Rijn specialist

Het zou u maar gebeuren, uw iPhone is defect en moet snel gerepareerd worden omdat u het toestel echt nodig heeft. Dat kan, bel simpelweg SMARTAB en wij helpen u binnen 30-45 min.
Kijkt u gerust mee met 1 van onze reparateurs, uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

iPhone reparatie Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, aan de Oude Rijn tussen Leiden, Gouda, Bodegraven en Ter Aar. Buiten de grootste plaats binnen de gemeente, Alphen aan den Rijn, bestaat de gemeente uit de kernen Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam. De oppervlakte van de gemeente Alphen aan den Rijn bedraagt 57,68 km², waarvan 2,52 km² water. Per 1 januari 2014 had de gemeente een inwoneraantal van 106.809 (bron: CBS). De naam Alphen is waarschijnlijk afkomstig van de naam van het Romeinse castellum Albanianae, dat “nederzetting aan het witte water” betekent. Op 1 januari 2014 zijn Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude gefuseerd tot een nieuwe gemeente, die de naam “Alphen aan den Rijn” kreeg.[1] Deze fusiegemeente had bij aanvang ruim 106.000 inwoners.

Gebruik van onderdelen

SMARTAB gebruikt uiteraard alleen originele en OEM onderdelen om onze service en kwaliteit te kunnen waarborgen. SMARTAB, dé iPhone reparatie Alphen aan den Rijn specialist, geeft standaard een jaar garantie op alle onderdelen. Uw toestel functioneert dus weer zoals voorheen.

Leuke weetjes over de iPhone 4

De iPhone 4 is een smartphone ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc.
Op 7 juni 2010 werd de iPhone 4 aangekondigd.
Het toestel heeft enkele nieuwe functies zoals videobellen met FaceTime, een 5 megapixel-camera aan de achterzijde met flitser, een tweede camera aan de voorzijde en een ingebouwde gyroscoop. Bovendien is het scherm verbeterd, waarbij de resolutie is verhoogd (Retina-display) naar 960 bij 640 pixels, een verviervoudiging van het aantal pixels vergeleken met de vorige generatie iPhones. Ook is de iPhone 4 dunner en sneller (dankzij de Apple A4-chip) dan de iPhone 3GS

Meer informatie: iPhone reparatie Haarlem, iPhone reparatie Hoofddorp, iPhone reparatie Aalsmeer, iPhone reparatie, iPhone reparatie Bennebroek, iPhone reparatie Hillegom, iPhone 4 defect, iPhone 5 defect iPhone 3G reparatie, iPhone 3GS reparatie, iPhone 4 reparatie, iPhone 4s reparatie, iPhone 5 reparatie, iPhone 5C reparatie, iPhone 5S reparatie