• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

iPhone reparatie Hillegom

Hillegom is de noordelijkste gemeente van de Duin- en Bollenstreek van Zuid-Holland. De noord- en oostgrens vormen tevens de provinciegrens. Alhoewel Hillegom deel uitmaakt van de Bollenstreek en tegenwoordig samenwerkt met gemeenten in de regio Holland Rijnland, zijn de inwoners van de gemeente in maatschappelijk opzicht vooral gericht op buurgemeenten in Noord-Holland, de stad Haarlem in het bijzonder. Van oudsher hebben de inwoners sterkere banden met dit gebied. In de jaren 1970 heeft de gemeenteraad van Hillegom zelfs een besluit genomen om aansluiting te zoeken bij de provincie Noord-Holland. Dit besluit is echter nooit omgezet in concrete daden.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312 Breukelen 0346 – 55 1084

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 20.987 inwoners (1 januari 2014, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 13,48 km² (waarvan 0,60 km² water). Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen.

iPhone reparatie Hillegom specialist

Uw kent het misschien wel, uw laat uw iPhone uit uw handen vallen en uw iPhone is kapot. U heeft een gebroken glas en wat nu? SMARTAB repareert uw iPhone binnen 45 minuten onder genot van een kopje koffie en uw kunt gelijk meekijken met uw reparatie. Bel 023 584 63 12 voor een afspraak of plan online een afspraak in.

Gebruik van onderdelen

SMARTAB iPhone reparatie Hillegom voert alle reparaties uit in Hoofddorp. Wij gebruiken uitsluitend originele en OEM onderdelen om de garantie en kwaliteit van uw iPhone te waarborgen.

iPhone reparatie Hillegom – U krijgt standaard 1 jaar garantie op uw reparatie

Bij SMARTAB zijn wij er van verzekerd dat wij kwaliteit leveren. Daarom krijgt u op elk onderdeel van uw iPhone 1 jaar garantie.

Leuke weetjes over Apple

Op 6 juli 2011 maakte Steve Jobs in een plaatselijke conferentie bekend dat hij in Cupertino een nieuw hoofdkantoor in de vorm van een ruimteschip wil laten bouwen, op een van Hewlett-Packard gekocht stuk grond. Het complex moet plaats gaan bieden aan 12.000 mensen, en zal naast het enorme gebouw veel natuur bevatten. Het gebouw zal voor een groot gedeelte uit glas bestaan, waarbij er geen enkel stuk recht glas te vinden zal zijn. Tevens komen er een grote ondergrondse parkeergarage, presentatiehal, fitnessruimte en een energiecentrum waar Apple zijn eigen energie wil opwekken. Het pand moet in 2015 af zijn. Bouwtekeningen van het nieuwe pand zijn vrijgegeven.