• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

iPhone reparatie Hoofddorp

Wellicht kent u het wel; u laat uw iPhone uit uw handen vallen en nu is het glas kapot of u heeft barsten in uw scherm. Wat nu? SMARTAB kan dit binnen 30 minuten voor uw oplossen en uw iPhone voorzien van een nieuw scherm. U kunt daarvoor gewoon online een afspraak maken en ondergenoten van een heerlijk kopje koffie meekijken met uw reparatie terwijl u er op wacht. Dus heeft u problemen met uw iPhone? SMARTAB is gespecialiseerd in iPhone reparatie Hoofddorp.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312 Breukelen 0346 – 55 1084

iPhone reparatie Hoofddorp prijzen:

iPhone reparatie Hoofddorp

De iPhone bestaat uit meerdere componenten, die door verschillende toeleveranciers worden geproduceerd. Voor de ontwikkeling van het aanraakgevoelige beeldscherm is het Duitse bedrijf Balda verantwoordelijk. De productie zelf wordt onder andere uitgevoerd door schermfabrikant TPK in het Chinese industriegebied Xiamen. Balda is voor 50% eigenaar van TPK.Het NAND-flashgeheugen in de iPhone is afkomstig van de firma’s Hynix, Intel, Micron, Samsung Electronics en Toshiba, waarmee Apple een overeenkomst tot 2010 had gesloten.De kosten van de componenten en de vervaardiging van de iPhone liggen volgens analisten rond de 265 dollar voor het 8GB-model, dus ongeveer 67 % van de verkoopprijs. Het duurste onderdeel is het aanraakgevoelige scherm, waarvan de productiekosten rond 27 dollar liggen. Volgens Cisco brak Apple met de naam iPhone in op de rechten van het bedrijf, dat via het merk Linksys VoIP-producten onder de naam iPhone verkoopt. Cisco kondigde in januari 2007 een rechtszaak aan. Op 21 februari 2007 maakten Apple en Cisco bekend dat ze een overeenkomst hadden over het gebruik van de naam. Beide bedrijven zullen de naam wereldwijd gebruiken en zullen geen juridische stappen meer ondernemen. Ook onderzoeken de bedrijven de mogelijkheden om samen te werken op het gebied van veiligheid en communicatie.

iPhone reparatie

Meer informatie: iPhone reparatie Haarlem, iPhone reparatie, iPhone reparatie Aalsmeer, iPhone reparatie Alphen aan den Rijn, iPhone reparatie Bennebroek, iPhone reparatie Hillegom, iPhone 4 defect, iPhone 5 defect iPhone 3G reparatie, iPhone 3GS reparatie, iPhone 4 reparatie, iPhone 4s reparatie, iPhone 5 reparatie, iPhone 5C reparatie, iPhone 5S reparatie