• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

MacBook reparatie

U wilt een snelle en betaalbare MacBook reparatie in de omgeving van Hoofddorp, Haarlemmermeer, Haarlem en Amsterdam? Dat kan!, want wij zijn de MacBook reparatie specialisten van Hoofddorp en omgeving. Het zal u maar gebeuren, u laat plotseling uw MacBook uit uw handen vallen en u ziet een flinke barst in het scherm. Wat nu? Onze zeer bekwame technici assisteren u graag bij uw probleem en vinden altijd een gepaste oplossing. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en ontvangt u altijd 1 jaar garantie op de door ons geleverde diensten/ producten. Vragen? Neemt u contact op met onze klantenservice en laat u verrassen.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

MacBook reparatie

MacBook reparatie

Maakt u geen zorgen, want SMARTAB voert bijna elke Apple MacBook reparatie uit. Dit doen wij in Breukelen. Door de jarenlange ervaring in MacBook reparaties bent u verzekerd van kwalitatieve, maar zeker ook van een snelle reparatie. Als u uw MacBook reparatie laat repareren in onze vestiging in Hoofddorp, dan kunnen wij verzekeren dat wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken voor de reparatie. Is uw product gerepareerd? Dan wordt deze uitvoerig getest voordat het product weer meegegeven wordt aan u.

Wij van SMARTAB verzekeren u dat uw Apple reparatie goed wordt uitgevoerd. Mocht u toch enige gebreken tegenkomen, geen paniek want wij van SMARTAB helpen u graag het gebrek op te lossen. Onze deuren staan altijd voor u open. Onze zeer bekwame technici schieten u graag te hulp. U kunt uw MacBook hier langsbrengen of naar toe sturen.

Meer informatie: iPad reparatie Haarlem, iPad reparatie Hoofddorp, iPad scherm vervangen, iPad 1 reparatie,