• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

Microsoft Surface tablet

Microsoft Surface tablet

U kent het wellicht wel, u laat uw Microsoft Surface tablet uit uw handen vallen waardoor er schade ontstaat. Wat nu? SMARTAB kan dit binnen 30 tot 40 minuten voor u oplossen en uw Microsoft Surface tablet voorzien van een nieuw scherm. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven standaard 1 jaar garantie. Onze bekwame technici helpen u graag om weer bereikbaar te zijn. Maak online een afspraak of kom zonder afspraak langs. Dus heeft u problemen met uw Microsoft Surface tablet? SMARTAB is gespecialiseerd in Microsoft reparaties. Neem contact op met onze energieke klantenservice.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Microsoft Surface tablet reparatie prijzen:

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Over de Microsoft Surface tablet uitvoeringen:

Een Microsoft Surface tablet is heeft het uiterlijk en de draagbaarheid van een tablet, maar heeft de prestaties van een laptop. De Microsoft Surface tablet is waardig genoeg om een laptop te vervangen en behoort momenteel tot één van de beste tablets op de markt.

Door het prettige formaat en de lange batterijduur van de Microsoft Surface reeks, is het toestel ideaal om mee te werken. Het toestel is ideaal voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Bovendien worden alle nieuwe modellen standaard met een Stylus-pen geleverd, waarmee je eenvoudig door de menu’s kunt scrollen. Tevens worden uw bestanden veilig opgeslagen en hoef je je nooit zorgen te maken door de ingebouwde beveiliging.

Inmiddels zijn de Microsoft Surface Pro 4 en de Surface Book op de markt verschenen. Deze schermen zijn één van de allerbeste schermen die men op een tablet of zelfs laptop hebben gezien. Het scherm is bovendien gemaakt van goede elementen, dat voor een stevige/goede kwaliteit zorgt. Verder is de kleurweergave, het contrast en schermhelderheid zijn opnieuw aanzienlijk verbeterd. Het scherm heeft zelfs een resolutie van 2746 x 1824 pixels. indrukwekkend dus.