• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

Motorola Reparatie

U wilt een snelle en betaalbare Motorola Reparatie in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam? Dan kan dat, want wij zijn de Motorola specialisten van Hoofddorp en omgeving. Het zal u maar gebeuren, u laat plotseling uw Motorola product (een iPhone, iPad of iPod) uit uw handen vallen en u ziet een flinke barst in het scherm. U wilt het dan laten maken, maar waar? SMARTAB is gespecialiseerd in het repareren van de verschillende Motorola producten. Wij bieden standaard 30-45 minuten service aan.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Motorola Reparatie

Maakt u geen zorgen, want SMARTAB voert bijna alle Motorola reparaties uit. Dit doen wij in het hoofdkantoor van Hoofddorp. Door de jarenlange ervaring in Motorola reparaties bent u verzekerd van kwalitatieve, maar zeker ook van een snelle reparatie. Als u uw Motorola product laat repareren in onze vestiging in Hoofddorp, dan kunnen wij verzekeren dat wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken voor de reparatie. Is uw product gerepareerd? Dan wordt deze uitvoerig getest voordat het product weer meegegeven wordt aan u.

Wij van SMARTAB verzekeren u dat uw Motorola reparatie goed wordt uitgevoerd. Mocht u toch enige gebreken tegenkomen, geen paniek want wij van SMARTAB helpen u graag het gebrek op te lossen. Onze deuren staan altijd voor u open. SMARTAB is gevestigd in Hoofddorp. U kunt uw Motorola product hier langsbrengen of naar toe sturen.