Nieuwe iPhone SE

Dit bericht werd geplaatst in Apple,Apple iPhone SE en getagged met ,,,,,,,,, op door .

Nieuwe iPhone SE

Nieuwe iPhone SE verschijnt in eerste helft van 2018

De nieuwe iPhone SE verschijnt in de eerste helft van 2018. Het Amerikaanse techbedrijf Apple Inc. brengt aan het begin van de eerste helft van 2018 de iPhone SE op de markt.

Het Chinese Economic Daily News schreef dit bericht, dat al vaker correcte berichtgeving van nieuwe Apple Producten naar buiten haalde.

Hierbij wordt de oude iPhone SE vervangen door de iPhone SE 2. Met een 4-inch scherm kleiner dan de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus, die allebei in het bezit zijn van een 4,7 inch scherm. Dit toestel zal ook minder geld gaan kosten.

Het kleinere model zal beschikbaar zijn vanaf €419,00. Wel doet er zich een gerucht in de rondte dat de SE iets duurder kan worden als hij volgend jaar op de markt komt.

Verder is er tot op heden nog vrij weinig bekend over het toestel. Er is overigens nog niets bekend over de specificaties en het ontwerp van het toestel. Het is dus nog de vraag of het toestel dezelfde grootte gaat krijgen als zijn voorganger. Desalniettemin heeft de (oude) iPhone SE hetzelfde ontwerp als de iPhone 5S (2013)

Afgelopen jaar (2016) verscheen de iPhone SE op de markt. Dit jaar kreeg de smartphone nog een kleine update, waarbij de opslagruimte iets werd vergroot. Bovendien heeft de goedkoopste editie van de iPhone SE een opslagruimte van 32 GB in plaats van 16 GB. Daarnaast is er ook een duurdere variant van € 529,- beschikbaar, dat een opslag van 128 GB biedt in plaats van 64 GB.

Reparatie

Heeft u een kapotte iPhone of iPad? Klik dan hier voor al uw Apple reparaties. SMARTAB repareert uw smartphone binnen 30 minuten plus 1 jaar garantie! Voor meer informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of belt u naar: 023 584 63 12.

Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.