Nokia 9 gelekt door afbeeldingen

Dit bericht werd geplaatst in Android,Behuizing,Camera,Dubbele camera,Geen categorie,Microsoft,Nokia en getagged met ,,,,,,,,,,,,,,, op door .

Nokia 9 gelekt

Nokia 9 gelekt door opgedoken afbeeldingen

De Nokia 9 gelekt door opgedoken afbeeldingen. Het nog niet verschenen Android-toestel zou een design krijgen met gebogen schermranden. 

De foto’s zijn gepubliceerd door Nokia PowerUser

Nokia 9 gelekt (1)

Display

Op de foto links is het ontwerp te zien, terwijl op de foto rechts het schermpaneel zichtbaar is. Helaas is het nog niet officieel naar buiten gebracht of dit daadwerkelijk legitiem is, maar tot nu toe lijkt het the real deal.

Het is nog onduidelijk hoe groot het scherm wordt, echter schat de bron van het paneel het scherm op 5,5-inch. Ook zijn er schetsen opgedoken, waaruit het scherm op 5,7-inch wordt geschat. Wel zou de Nokia 9 een schermresolutie van 2560 x 1440 pixels krijgen, net als de Nokia 8. Dit onlangs verschenen model heeft een 5,3-inch display, zonder gebogen randen.

Dubbele camera

Aan de hand van de gelekte afbeeldingen kan men opmaken dat er aan de voorkant geen ruimte is voor een homebutton. Dit houdt in dat de homebutton met vingerafdrukscanner aan de achterkant zit bevestigd. Veel recent verschenen toestellen verplaatsen hun vingerafdrukscanner naar de achterkant, of kiezen zij voor een zogenaamde ‘softwarebalk‘.

Volgens de bronnen zou de Nokia 9 een OLED-display krijgen, maar is dit tot op heden nog niet volledig bevestigd. Wel krijgt het toestel een dubbele Zeis achter-camera, net als bij het Nokia 8 model. Verder krijgt het toestel 6 of zelfs 8 GB werkgeheugen en een 128 GB capaciteitsopslag. Als laatste zou het toestel IP68-waterbestendig zijn en mogelijk zelfs een iris-scanner bevatten.

Uit andere bronnen bleek eerder dit jaar dat de Nokia 9 op zijn vroegst in het derde kwartaal van 2017 wordt aangekondigd. Hopelijk wordt er binnenkort een datum vastgesteld en komen wij erachter of de bovenstaande leaks kloppen. In Europa zou de telefoon ongeveer €749,00 moeten gaan kosten.

Reparatie

Heeft u een kapotte iPhone of iPad? Klik dan hier voor al uw Apple reparaties. SMARTAB repareert uw smartphone binnen 30 minuten plus 1 jaar garantie! Voor meer informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of belt u naar: 023 584 63 12. 

Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.