Oppo presenteert de R17 Pro

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie,Oppo en getagged met , op door .

Oppo presenteert de R17 Pro

Het bedrijf Oppo presenteert de R17 Pro, een toestel met twee camera’s en een 3d-sensor aan de achterkant waarmee je onder meer 3d-foto’s kunt maken.


Oppo presenteert de R17 Pro met goede functies

Om de afstand van objecten te kunnen berekenen maakt de 3d-sensor gebruik van time-to-flight. Deze sensor zou heel belangrijk zijn voor augmented reality-toepassingen. Die zouden om in het camerabeeld virtuele objecten af te beelden kunnen profiteren van het 3d-beeld.

Naast de 3d-sensor heeft dit toestel aan de achterkant ook nog twee camera’s. Er zit namelijk een 12-megapixel camera met een lens op die net als de Note 9, Galaxy S9 en S9+ beschikt over een variabel diafragma van  f/1.5 en f/2.4. De camera lijkt verder op de camera’s van de hierboven genoemde toestellen. De tweede camera heeft een resolutie van 20-megapixels. Het is hoogstwaarschijnlijk hetzelfde type camera dat ook op de Oppo R11 en OnePlus 5T te vinden is. De telefoon heeft een omtrek van 158x75x7,9mm, een opslagcapaciteit van 128GB en 8GB aan werkgeheugen. Het oled-scherm heeft een grootte van 6,4-inch met een resolutie van 2340×1080 pixel en een kleine inkeping voor de camera. De soc is een Qualcomm Snapdragon die momenteel ook reguliere R17 zit verwerkt. De vingerafdrukscanner zit overigensaan de achterkant van het toestel.

Een andere onderdeel waarmee je deze telefoon kan onderscheiden van anderen is de accu. Deze is namelijk verdeeld in twee cellen die beiden een mAh van 1850 bevatten. In theorie zou de telefoon binnen 10 minuten met 50 Watt maar liefst 40% kunnen opladen.

Oppo presenteert de R17 Pro

Lanceerdatum en prijs

Er is een grote kans dat de telefoon in de Benelux op de markt komt. Dat komt doordat Oppo sinds deze zomer officieel in Nederland te vinden is.  Oneplus heeft de afgelopen jaren overigens geregeld om componenten van Oppo R-telefoons te gebruiken in zijn smartphones. Oneplus valt onder hetzelfde moederbedrijf als Vivo en Oppo.

Oppo zet de telefoon half oktober in de markt, hij zal 4299 yuan kosten, dat is ongeveer 540 euro.

Reparatie

Heeft u een kapotte iPhone of iPad? Klik dan hier voor al uw Apple reparaties. SMARTAB repareert uw smartphone binnen 30 minuten plus 1 jaar garantie! Voor meer informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of belt u naar: 023 584 63 12. 

Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.