• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

Over

Over SMARTAB

Emke Snoep

In den beginne was er een Emke. In een donkere tijd waarin men met defecte smartphones zat, was hij het licht, de alpha en de omega die dé oplossing had. Deze visionair en ondernemer is de reden waarom er vandaag de dag SMARTAB is, voor jouw en voor u, voor iedereen. Smartphones repareren met een glimlach, het zit in zijn bloed.

Marc Kok

Een rasechte werkpaard, een menselijke machine die zijn kennis van smartphones en tablets dagelijks inzet om het onmogelijke mogelijk te maken. Deze specialist weet met zijn positieve inzet en enthousiasme keer op keer iedereen weer blij te maken met een perfect gerepareerde smartphone. Jouw rots in de branding, jouw redder in nood, jouw lieve krullenbol, Marc.

Kevin Houweling

Jong, gedreven en leergierig. Ons team wordt niet door de minste versterkt en Kevin is daar een van. Een jongen van goede huize met een passie voor “het spelen” met smartphones. Wat in zijn ogen wordt gezien als spel, zijn ware kunsten die worden verricht op de werkvloer. Van deze jonge hond kan menig nog wat van leren maar staat al klaar voor iedereen bij SMARTAB.

Over SMARTAB

SMARTAB vervult een toonaangevende rol als innoverende speler binnen de zeer dynamische telecombranche. Momenteel is SMARTAB een probleemoplosser door middel van reparaties aan al uw personal devices (smartphones, tablets, laptops en wearables).

Door continu te innoveren wil SMARTAB de norm binnen de markt positief beïnvloeden.

Buiten het kader van uw expertise begint onze inspiratie, waardoor de dienstverlening van SMARTAB altijd bestaat uit de nieuwste oplossingen.

De service is onderscheidend door middel van het innovatieve online portal, een eersteklas reparatie uitrusting en vriendelijk personeel. U wordt voorzien van transparante service, deskundige reparaties en een meedenkende benadering.

Kom gerust eens langs voor een lekkere kop koffie.

SMARTAB, de leukste reparaties.