Over SMARTAB

itunes

Over SMARTAB

SMARTAB vervult een toonaangevende rol als innoverende speler binnen de zeer dynamische telecombranche. Momenteel is SMARTAB een probleemoplosser door middel van reparaties aan al uw personal devices (smartphones, tablets, laptops en wearables).

Door continu te innoveren wil SMARTAB de norm binnen de markt positief beïnvloeden.

Buiten het kader van uw expertise begint onze inspiratie, waardoor de dienstverlening van SMARTAB altijd bestaat uit de nieuwste oplossingen.

De service is onderscheidend door middel van het innovatieve online portal, een eersteklas reparatie uitrusting en vriendelijk personeel. U wordt voorzien van transparante service, deskundige reparaties en een meedenkende benadering.

Kom gerust eens langs voor een lekkere kop koffie.

SMARTAB, de leukste reparaties.


Hoe het allemaal begon

Doordat ik mijn eerste iPhone uit mijn handen liet vallen ben ik handig geworden. Daarna bekeek ik de mogelijkheden om mijn iPhone te laten repareren. Ik zag hier en daar een cowboy op de hoek van de straat vaak gemanaged door buitenlanders en vaak duur en slechte referenties op onafhankelijke websites. Waar ik besloot om op internet verder te zoeken naar de mogelijkheden om alleen een los scherm te bestellen. Ik had namelijk op YouTube al eerder gezien dat het gemakkelijk zelf te doen was. Ergens op een Chinese website kwam ik wat schermpjes tegen, ik besloot deze niet te kopen maar, in Nederland een duurder schermpje te kopen want dat voelde vertrouwelijker en was de volgende dag in huis. Nadat ik de volgende dag van school was thuis gekomen, wilde ik zo snel mogelijk beginnen om mijn scherm te repareren. Nadat ik klaar was zag mijn iPhone er weer tip top uit. Hij leek wel nieuw. Daarna ging ik dit steeds meer doen voor familie & vrienden. Ik vroeg er bijna niks voor want ik vond het gewoon leuk om te doen.

Emke Snoep – Oprichter

SMARTAB