• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

Reparatie Apple

U wilt een snelle en betaalbare Reparatie Apple in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam? Dan kan dat, want wij zijn de Reparatie Apple specialisten van Hoofddorp en omgeving. Het zal u maar gebeuren, u laat plotseling uw Apple product (een iPhone, iPad of iPod) uit uw handen vallen en u ziet een flinke barst in het scherm. U wilt het dan laten maken, maar waar? SMARTAB is gespecialiseerd in het repareren van de verschillende Apple producten. Wij bieden standaard 30-45 minuten service aan.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

iPhone reparatie:

iPad reparatie:

iMac reparatie:

MacBook reparatie:

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312 ukelen 0346 – 55 1084

Reparatie Apple

Maakt u geen zorgen, want SMARTAB voert bijna alle Reparatie Apple uit. Dit doen wij in ons hoofdkantoor in Hoofddorp. Door de jarenlange ervaring in Apple reparaties bent u verzekerd van kwalitatieve, maar zeker ook van een snelle reparatie. Als u uw Apple product laat repareren in onze vestiging in Hoofddorp, dan kunnen wij verzekeren dat wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken voor de reparatie. Is uw product gerepareerd? Dan wordt deze uitvoerig getest voordat het product weer meegegeven wordt aan u.

Wij van SMARTAB verzekeren u dat uw Apple reparatie goed wordt uitgevoerd. Mocht u toch enige gebreken tegenkomen, geen paniek want wij van SMARTAB helpen u graag het gebrek op te lossen. Onze deuren staan altijd voor u open. SMARTAB is gevestigd in Hoofddorp en in Breukelen. U kunt uw Apple product hier langsbrengen of naar toe sturen.

Wij repareren de volgende producten: Macbook Pro 17″, iPod Touch 4, iPhone 3G t/m 5S, iPad Air, iPad mini & iPad mini met retina glas.