Reparatie CAT

U kent het wellicht wel, u laat uw CAT smartphone uit uw handen vallen waardoor er schade ontstaat. Wat nu? SMARTAB kan dit binnen 30 tot 40 minuten voor u oplossen en uw Cat toestel voorzien van een nieuw scherm. Reparatie Cat device nodig? Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven standaard 1 jaar garantie. Onze bekwame technici helpen u graag om weer bereikbaar te zijn. Maak online een afspraak of kom zonder afspraak langs. Reparatie Cat smartphone nodig? Neem contact op met onze energieke klantenservice.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

CAT Smartphone reparatie prijzen:

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Over de reparatie CAT smartphone uitvoeringen:

Een CAT smartphone is erg robuust en is haast onverwoestbaar. De meeste uitvoeringen kunnen onder water gebruikt worden en kunnen een val van enkele meters overleven. Daarnaast zijn ze bestand tegen zout, stof, vochtigheid, water, trillingen en extreme temperaturen. Dit maakt het toestel ideaal als je een ruige levensstijl hebt of in een gevaarlijke omgeving werkt.

Met een Cat smartphone heb je dus een een telefoon die allerlei extreme omstandigheden aankan. De toestellen van Caterpillar draaien op Android-software en ondersteunen alle applicaties in de Google Play Store. Zo hebben alle modellen een 4,7-inch display, waarvan de nieuwere modellen (S50 en 60) zelfs over een HD-scherm beschikken.

CAT staat er ook om bekend goede batterijen te leveren. Zo heeft de CAT S60 zelfs een batterij van 3800 mAh, waarmee je de hele dag bereikbaar bent. Zo hebben de meeste modellen gepantserd glas en hebben ze minimaal een 8- tot 12 Megapixel rear camera. De voorkant is vaak voorzien van een 5 Megapixel camera. Ben je niet zuinig met je telefoon, dan is een CAT een mooie oplossing. Voorkomen is beter dan genezen zeggen wij maar!