• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

Reparatie Huawei

U wilt een snelle en betaalbare Huawei reparatie in de omgeving van Hoofddorp, Haarlem en Amsterdam? Dit kan zeker! Wij zijn namelijk de specialist van Hoofddorp.

U zult het maar het hebben, u laat plotseling uw Huawei uit uw handen vallen. Dan ziet u een flinke barst in uw scherm. U wilt hem laten maken, maar u weet niet waar. Wij van SMARTAB zijn gespecialiseerd in Huawei reparaties en bieden deze reparaties ook aan met een standaard service en de reparatie is in ongeveer 30 – 45 minuten klaar.

Kom bij ons op kantoor in Hoofddorp of Breukelen voor uw Huawei telefoonreparatie of laat uw telefoon opsturen naar ons. Wij hebben goede ervaring opgedaan in het repareren van Huawei telefoons. U bent daardoor verzekerd van kwalitatieve, maar ook van een snelle reparatie. Wij gebruiken uitsluitende originele Huawei onderdelen voor de reparatie en ook wordt na de reparatie uw telefoon volledig getest.

Bij SMARTAB bent u ervan verzekerd dat uw Huawei reparatie goed wordt uitgevoerd. Mocht u toch enige gebreken tegenkomen, geen paniek want bij SMARTAB staan de deuren altijd voor u open. SMARTAB is gevestigd in Hoofddorp. Hier kunt u uw Huawei langs brengen of opsturen.

Wij repareren de volgende producten van Huawei: Ascend Y300, Ascend P6, Ascend P2, Ascend Mate, Ascend P7 ,Ascend G700, Ascend G525 en Ascend G510.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312