• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

Reparatie LG

U hebt een kapotte LG en u wilt een snelle en betaalbare Reparatie LG. Woont u in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam? Laat uw LG Optimus G, LG Optimus 4x HD of Nexus 5 repareren met de goede service die wij daarbij aanbieden.

Het zal u maar gebeuren, u laat plotseling uw LG product uit uw handen vallen en u ziet een flinke barst in het scherm of uw LG heeft Wi-fi problemen. U wilt het dan laten maken, maar waar moet u dat doen? SMARTAB is gespecialiseerd in het repararen van de verschillende LG producten. Daarnaast bieden wij standaard een service aan van 30-45 minuten.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Maakt u geen zorgen, want SMARTAB voert bijna alle LG reparaties uit. Dit doen wij in het hoofdkantoor van Hoofddorp. Door de jarenlange ervaring in reparatie LG bent u verzekerd van de kwalitatieve, maar ook zeker voor een snelle reparatie. Als u uw LG telefoon laat repareren in Hoofddorp, dan kunnen wij verzekeren dat wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken voor de reparatie. Is uw product gerepareerd? Dan wordt deze uitvoerig getest voordat het product weer meegegeven wordt aan u.

Er zijn maar weinig bedrijven die zoveel verschillende telefoonmerken reparaties aanbieden, maar wij hebben echt de juiste kennis om uw kapotte LG te repareren.

Wij van SMARTAB verzekeren u dat uw reparatie LG goed wordt uitgevoerd. Mocht u toch enige gebreken tegenkomen, geen paniek want wij van SMARTAB helpen u graag het gebrek op te lossen. Onze deuren staan altijd voor u open. SMARTAB is gevestigd in Hoofddorp. U kunt uw LG product hier langsbrengen of naar toe sturen.

Wij repareren de volgende producten: Optimus G, Optimus Black, Optimus 4x HD, Optimus 2x Speed, Nexus 5, Nexus 4 en LG G2.