• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

Reparatie Nokia

U hebt een kapotte Nokia en u wilt een snelle en betaalbare Nokia reparatie. Woont u in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam? Onze zeer bekwame technici repareren uw Nokia smartphone op een snelle en vakkundige wijze. Reparatie Nokia nodig? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice en stel uw vraag.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Reparatie Nokia

Het zal u maar gebeuren, u laat plotseling uw Nokia product (bijvoorbeeld Nokia Lumia 925) uit uw handen vallen en u ziet een flinke barst in het scherm. U wilt het dan laten maken, maar waar moet u dat doen? SMARTAB is gespecialiseerd in het repararen van de verschillende Nokia Lumia producten. Daarnaast bieden wij standaard een service aan van 30-45 minuten.

Maakt u geen zorgen, want SMARTAB voert bijna alle Nokia Lumia reparaties uit. Dit doen wij in het hoofdkantoor van Hoofddorp. Door de jarenlange ervaring in Nokia reparaties bent u verzekerd van de kwalitatieve, maar ook zeker voor een snelle reparatie. Als u uw Nokia Lumia telefoon laat repareren in Hoofddorp, dan kunnen wij verzekeren dat wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken voor de reparatie. Is uw product gerepareerd? Dan wordt deze uitvoerig getest voordat het product weer meegegeven wordt aan u.

Wij van SMARTAB verzekeren u dat uw Nokia Lumia reparatie goed wordt uitgevoerd. Mocht u toch enige gebreken tegenkomen, geen paniek want wij van SMARTAB helpen u graag het gebrek op te lossen. Onze deuren staan altijd voor u open. SMARTAB is gevestigd in Hoofddorp en in Breukelen. U kunt uw Nokia product hier langsbrengen of naar toe sturen. Reparatie Nokia nodig?

Wij repareren de volgende producten: alle types Nokia Lumia.