• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

Reparatie OnePlus

U kent het wellicht wel, u laat uw OnePlus smartphone uit uw handen vallen waardoor er schade ontstaat. Wat nu? SMARTAB kan dit binnen 30 tot 40 minuten voor u oplossen en uw One Plus toestel voorzien van een nieuw scherm. Reparatie OnePlus device nodig? Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven standaard 1 jaar garantie. Onze bekwame technici helpen u graag om weer bereikbaar te zijn. Maak online een afspraak of kom zonder afspraak langs. Reparatie OnePlus smartphone nodig? Neem contact op met onze energieke klantenservice.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

OnePlus Smartphone reparatie prijzen:

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Over de reparatie OnePlus smartphone uitvoeringen:

Een OnePlus smartphone is opgericht op 16 december 2013 door voormalige Oppo onderdirecteurs. OnePlus biedt een goede balans tussen hoogwaardige kwaliteit en een lagere prijs dan de meeste smartphones in zijn prijsklasse.

Het eerste model van OnePlus, de OnePlus One, werd op 23 april 2014 aangekondigd. Op 12 augustus 2015 kondigde OnePlus zijn tweede smartphone in deze reeks aan, de OnePlus 2 (two). Inmiddels zijn er meerdere modellen op de markt verschenen: OnePlus 3, 3T, 5 en 5T. De 4 is overgeslagen omdat dit in China een ongeluksnummer. Leuk weetje toch?

De smartphones van OnePlus zijn echte ‘Flagshipkillers’. Zo heeft de nieuwe OnePlus 5T een 6-inch HD scherm en heeft het ontwerp ontzettend dunne randen als behuizing. Het toestel is beschikbaar met een werkgeheugen van 6 of 8 GB. Ook heeft het toestel een 16- en 20 Megapixel Dual-camera. De nieuwe OnePlus 5T is verkrijgbaar vanaf €499,00 (inclusief btw).