• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

Reparatie Samsung

U wilt een snelle en betaalbare Reparatie Samsung in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam? Dan kan dat, want wij zijn de Samsung specialisten van Hoofddorp en omgeving. Het zal u maar gebeuren, u laat plotseling uw Samsung product (een Samsung Galaxy Tab, Galaxy Note of uw Samsung Galaxy S5) uit uw handen vallen en u ziet een flinke barst in het scherm. U wilt het dan laten maken, maar waar? SMARTAB is gespecialiseerd in het repareren van de verschillende Samsung producten. Wij bieden standaard 30-45 minuten service aan.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

Reparatie Samsung:

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312

de Reparatie Samsung specialist

Maakt u geen zorgen, want SMARTAB voert bijna alle Reparatie Samsung uit. Dit doen wij in het hoofdkantoor van Hoofddorp. Door de jarenlange ervaring in Reparatie Samsung bent u verzekerd van de kwalitatieve, maar ook zeker voor een snelle reparatie. Als u uw Samsung product laat repareren in Hoofddorp, dan kunnen wij verzekeren dat wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken voor de reparatie. Is uw product gerepareerd? Dan wordt deze uitvoerig getest voordat het product weer meegegeven wordt aan u.

Wij van SMARTAB verzekeren u dat uw Reparatie Samsung goed wordt uitgevoerd. Mocht u toch enige gebreken tegenkomen, geen paniek want wij van SMARTAB helpen u graag het gebrek op te lossen. Onze deuren staan altijd voor u open. SMARTAB is gevestigd in Hoofddorp. U kunt uw Samsung product hier langsbrengen of naar toe sturen.

Samsung gaat tablet met irisscanner maken

Elektronicagigant Samsung heeft een overeenkomst voor het afnemen van irisscanners gesloten met onderzoeksorganisatie SRI International.
Dat laat SRI International weten in een persbericht. De technologie draagt de naam Iris on the Move.

Door deze overeenkomst start het Zuid-Koreaanse technologieconcern met de productie van een aangepaste versie van de Samsung Galaxy Tab Pro 8.4. Daarnaast is er afgesproken dat SRI International start met de productie en verkoop van de techniek voor zakelijk gebruik….lees meer