Microsoft Surface 3 reparaties

Is uw Microsoft Surface 3 kapot? Neem dan contact op met SMARTAB.  Onder genot van een heerlijke kop koffie is uw tablet binnen 30-45 minuten weer volledig en vakkundig hersteld. Wij hebben niks te verbergen, u kunt daarom meekijken met uw reparatie. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven standaard 1 jaar garantie. Wij zien u graag op onze vestiging verschijnen.

Microsoft Surface 3 toestel informatie
De Microsoft Surface 3 is verkrijgbaar met 2 of 4 GB werkgeheugen en maakt gebruik van de nieuwe Intel Atom x7-processor. Qua design is de tablet niet veel veranderd, op de zogenaamde kickstand na. De Microsoft Surface 3 heeft een prima beeldkwaliteit door een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De tablet is verkrijgbaar in een 64 en 128 GB variant.

 

Afspraak maken
Categorieën: , .
Gratis diagnose & vrijblijvende offerteGratis

Gratis diagnose & vrijblijvende offerte

Kom langs voor een gratis diagnose of vrijblijvende offerte voor uw Microsoft Surface 3 (voor bijvoorbeeld uw verzekeraar).
Dit is ook zonder afspraak mogelijk
Scherm ReparatieBel info

Scherm Reparatie

Wij kunnen uw scherm van uw Microsoft Surface 3 repareren. Neem contact met ons op voor meer informatie op 023 584 63 12 of vraag direct een offerte aan: klik hier
Reparatietijd gemiddeld: 45 minuten | Voorraad: vaak direct of binnen 24 uur

 


Over de Microsoft Surface 3 reparaties

SMARTAB repareert als één van de weinigen al uw Microsoft tablets. Wij als Microsoft specialisten van Hoofddorp en omgeving begrijpen als geen ander hoe waardevol uw Microsoft Surface 3 is. Daarom dragen wij zorg dat uw product professioneel behandeld zal worden en snel gerepareerd wordt. Uw Microsoft Surface 3 wordt volledig op defecten gecontroleerd, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Plan direct online een afspraak in of kom langs. Wilt u liever uw toestel versturen of laten ophalen? Geen probleem, wij hebben een koeriersdienst dat een landelijke dekking heeft.

SMARTAB repareert uw smartphone of tablet binnen 30 minuten en krijgt u 1 jaar garantie. Voor meer informatie over reparaties kijkt u op verder op onze website: www.smartab.nl. Voor al uw vragen neemt u contact op met onze klantenservice via  Whatsapp, telefoon, e-mail of chat.

Uiteraard mag u ook altijd langskomen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.