Microsoft Surface Book scherm laten maken

Microsoft Surface Book reparaties

Is uw Microsoft Surface Book kapot? Neem dan contact op met SMARTAB.  Onder genot van een heerlijke kop koffie is uw tablet binnen 30-45 minuten weer volledig en vakkundig hersteld. Wij hebben niks te verbergen, u kunt daarom meekijken met uw reparatie. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven standaard 1 jaar garantie. Wij zien u graag op onze vestiging verschijnen.

Microsoft Surface Book toestel informatie
De nieuwe Microsoft Surface Book is beschikbaar in een 128 tot 256 GB variant. De tablet draait op Windows 10 en beschikt over een 12,3-inch beeldscherm. Het toestel wordt geleverd met een Stylus-pen en beschikt over een USB 3.0 en miniDisplay poort. Verder heeft het toestel een Skylake-processor en een ingebouwde kickstart. Een echte aanrader dus.

 

Afspraak maken
Categorieën: , .
Gratis diagnose & vrijblijvende offerteGratis

Gratis diagnose & vrijblijvende offerte

Kom langs voor een gratis diagnose of vrijblijvende offerte voor uw Microsoft Surface Book (voor bijvoorbeeld uw verzekeraar).
Dit is ook zonder afspraak mogelijk
Scherm ReparatieBel info

Scherm Reparatie

Wij kunnen uw scherm van uw Microsoft Surface Book repareren. Neem contact met ons op voor meer informatie op 023 584 63 12 of vraag direct een offerte aan: klik hier
Reparatietijd gemiddeld: 45 minuten | Voorraad: vaak direct of binnen 24 uur

 


Over de Microsoft Surface Book reparaties

SMARTAB repareert als één van de weinigen al uw Microsoft tablets. Wij als Microsoft specialisten van Hoofddorp en omgeving begrijpen als geen ander hoe waardevol uw Microsoft Surface Book is. Daarom dragen wij zorg dat uw product professioneel behandeld zal worden en snel gerepareerd wordt. Uw Microsoft Surface Book wordt volledig op defecten gecontroleerd, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Plan direct online een afspraak in of kom langs. Wilt u liever uw toestel versturen of laten ophalen? Geen probleem, wij hebben een koeriersdienst dat een landelijke dekking heeft.

SMARTAB repareert uw smartphone of tablet binnen 30 minuten en krijgt u 1 jaar garantie. Voor meer informatie over reparaties kijkt u op verder op onze website: www.smartab.nl. Voor al uw vragen neemt u contact op met onze klantenservice via  Whatsapp, telefoon, e-mail of chat.

Uiteraard mag u ook altijd langskomen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.