• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

Samsung Galaxy Reparatie

Omdat Samsung tegenwoordig zoveel modellen heeft, heeft Welcom speciaal voor jou alle modellen uit de Galaxy-lijn op een rijtje gezet. Binnen deze lijn zijn er bepaalde overeenkomsten die voor alle toestellen gelden. Zo draaien alle toestellen op Android dat door Samsung is aangevuld met TouchWiz, een skin die over Android heen ligt en speciale functies toevoegt. Omdat elk toestel over GPS en 3G of 4G functionaliteiten beschikt is het met elk toestel mogelijk gesproken navigatie te gebruiken, en honderdduizenden apps te downloaden uit de Google Play Store.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312 Breukelen 0346 – 55 1084

Samsung galaxy reparatie prijzen:

Samsung Galaxy reparatie

SMARTAB voert ook Samsung Galaxy reparatie met de originele onderdelen direct geleverd vanaf Samsung. Deze onderdelen zijn vaak direct uit voorraad leverbaar, bel eventueel eerst eventueel voor de beschikbaarheid zodat wij u gelijk kunnen helpen. Neem contact op met: 023 584 63 12

Samsung Galaxy Reparatie

de Samsung Galaxy reparatie specialist

Als Samsung galaxy reparatie specialist kan SMARTAB alle toestellen van Samsung repareren. Gaat dit om waterschade (slagingspercentage van 80%), glas kapot of is het scherm gebarsten? Voor SMARTAB is dit Geen enkel probleem.

Leuke weetjes over de Samsung Galaxy reparatie

Wat is de S pen bijvoorbeeld?
De S Pen, geïntroduceerd met de Galaxy Note, is sneller en nauwkeuriger dan conventionele stylus pennen. Het is een invoertool die hetzelfde gevoel biedt als een echte pen. De pen detecteert de druk op het scherm met nauwkeurigheid. Nu kun jij ook de vele voordelen ervaren die de S Pen biedt met de bekroonde apps van Samsung.

De S Pen is meer dan een vervanger voor je vinger; het is een active digitizer. Hoe harder je drukt op je scherm, des te dikker de lijn is die verschijnt. Daarnaast is de S Pen handig om nauwkeuriger te schrijven, tekenen of bedienen. De pen is gemaakt om lang vast te kunnen houden; door de ergonomische vorm ligt hij makkelijk in de hand.