• 1 jaar garantie
  • No cure - No pay
  • 30-45 min. reparatietijd
  • 24-48 uur bij opsturen
  • Koffie terwijl u wacht!

samsung galaxy s3 scherm reparatie

U laat uw Samsung galaxy s3 uit uw handen vallen en nu is het scherm kapot of heeft u gebarsten in het glas? SMARTAB repareert uw Samsung galaxy s3 scherm binnen 30 minuten terwijl u onder genot van een heerlijk kopje koffie meekijkt, of even gaat winkelen. Wij helpen u uiteraard ook graag bij andere problemen aan uw Samsung galaxy s3, zoals een defecte batterij, waterschade, valschade of andere ongemakken. Voor reparatie kunt u contact opnemen met 023 584 63 12 of online een afspraak maken.

Stuur een Email Maak een afspraak Toestel opsturen Hoofddorp 023 – 584 6312 Breukelen 0346 – 55 1084

Samsung galaxy s3 scherm reparatie prijzen:

Samsung Galaxy S3 reparatie

Samsung galaxy s3 scherm reparatie

de Samsung galaxy s3 scherm reparatie specialist

De Samsung Galaxy S III heeft een grootte van 136,6 mm x 70,6 mm x 8,6 mm. De slogan van het toestel is: Designed for Humans, Inspired by Nature. Dat zou zich allereerst in het design vertalen. Samsung zou de Galaxy S III de vorm van een kiezelsteen hebben gegeven; plat en elegant. Ook op het gebied van software zou de Galaxy S III geoptimaliseerd zijn om simpel en toegankelijk te zijn voor consumenten. Het materiaal dat gebruikt wordt voor de voorkant is plastic, met een scherm gemaakt van Gorilla Glass 2. Het materiaal dat voor de achterkant is gebruikt, heeft in tegenstelling tot zijn voorganger weinig tot geen reliëf, maar bestaat wel uit een combinatie van plastic, aluminium en polycarbonaat. Het toestel is standaard verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: marmerwit en kiezelblauw, in het najaar bracht Samsung ook de kleuren amberbruin, safierzwart, en titaniumgrijs uit.

Samsung galaxy s3 scherm reparatie in Hoofddorp of Breukelen

SMARTAB repareert alle Samsung galaxy s3 toestellen in Hoofddorp centrum en in Breukelen. Heeft u defecten aan uw Samsung galaxy s3 scherm? SMARTAB is gespecialiseerd in Samsung galaxy s3 scherm reparatie, plan snel uw afspraak via onze website of bel met 023-5846312

Het Scherm

Het Zuid-Koreaanse toestel heeft een capacitief 4,8 inch HD Super AMOLED-scherm. Het scherm is opgebouwd met de zogenaamde PenTile-indeling, een techniek waarbij pixels op een bepaalde manier worden gerangschikt. Dit type schermen wordt over het algemeen als minder “kleurecht” beschouwd. De verschillen zijn bij extreem inzoomen goed te zien.Het scherm is bedekt met een verbeterde kwaliteit Gorilla Glass. Dat zou 15 tot 20 procent sterker zijn dan de vorige generatie, zo stelt de fabrikant.