Windows 10 Mobile slecht nieuws

Dit bericht werd geplaatst in HP,Microsoft,Windows 10 Phone en getagged met ,,,,,,,,,, op door .

Microsoft ziet af van verdere ontwerp op de Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile

Microsoft-topman Joe Belfiore heeft op Twitter aangegeven dat de werkzaamheden aan de nieuwe functies en hardware stilliggen. Windows 10 Mobile heeft het moeilijk.

Joe Belfiore heeft toegegeven dat de applicaties te weinig worden gebruikt. De ontwikkelaars maakten wel applicaties, maar die werden amper gebruikt. Ook werden ontwikkelaars door Microsoft betaald om applicaties te schrijven, maar dat bleek allemaal tevergeefs. Er zijn te weinig ‘leuke’ applicaties die gedownload worden, wat weinig gebruikers aantrekt. Doordat applicaties te weinig worden gedownload, worden er ook minder applicaties ontwikkelt. Dit lijkt een vicieuze cirkel te worden waar Microsoft niet 1, 2 , 3 uit kan komen.

Software

Bugfixes en beveiligingsupdates worden nog wel door Microsoft beschikbaar gesteld. De laatste tijd was er al geen grote update aangekondigd. Microsoft had ook nog niet aangegeven dat het officiële ontwerp voor nieuwe updates stil lag.

Herschikking Microsoft

Bij een reorganisatie van Microsoft, een jaar geleden, werden honderden mensen ontslagen. Daar was de smartphone afdeling de dupe van. HP, één van de nog laatst overgebleven bedrijven die nog Windows toestellen maakte, gaf onlangs aan de productie van deze toestellen te gaan staken. Het was al niet bepaald een geheim dat Microsoft de afgelopen tijd minder tijd en energie gestoken heeft in de ontwikkeling van Windows 10 Mobile.

Reparatie

Heeft u een kapotte iPhone of iPad? Klik dan hier voor al uw Apple reparaties. SMARTAB repareert uw smartphone binnen 30 minuten plus 1 jaar garantie! Voor meer informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of belt u naar: 023 584 63 12. 

Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.