Xiaomi 50 miljard dollar waard

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie,Xiaomi en getagged met ,,, op door .

Xiaomi 50 miljard dollar waard

Xiaomi 50 miljard dollar waard

Xiaomi 50 miljard dollar waard. Het bedrijf zou met deze waarde naar de beurs willen.

Bron: Bloomberg

Banken zouden echter nog wel twijfelen over de waardering van Xiaomi. Het bedrijf had namelijk in 2014 voor het laatst een financieringsronde, waarna de waarde op 46 miljard (dollar) werd geschat. Volgens de ingewijden van Bloomberg kan met een succesvolle beursgang ongeveer 5 miljard aan nieuwe investeringen worden opgehaald. Dit bedrag is nodig om het bedrijf verder uit te breiden.

Concurrenten

Xiaomi ging de afgelopen maanden al verschillende concurrenten in India voorbij. Momenteel staat het bedrijf zelfs op het punt een groter marktaandeel dan Samsung in dat land te verkrijgen. Tot op heden heeft Xiaomi nog niet willen reageren op dit gerucht.

Xiaomi 50 miljard dollar waard Smartab

Een klein stukje geschiedenis. De smartphonemaker groeide in zijn thuisland ontzettend snel doordat de smartphones direct via internet werden verkocht. De smartphones werden overigens tegen relatief lage prijzen verkocht, waardoor dit toestel voor een groot publiek interessant was. Wel heeft het bedrijf in China steeds fellere concurrentie gekregen. Merken als Oppo en Huawei zijn vrij grote spelers. Om deze reden zoekt Xiaomi ook klanten in andere landen.

Momenteel kunnen wij in Nederland nog geen Xiaomi-smartphones kopen aangezien ze hier nog niet worden verkocht. In Polen liggen er wel al smartphones van Xiaomi in de schappen. Vooralsnog kunnen wij vanuit Nederland alleen online Xiaomi-smartphones bestellen.

Nieuwe geruchten: Xiaomi Redmi 5 Plus uitgelekt. Lees morgen het nieuws bij SMARTAB.

Xiaomi 50 miljard dollar waard

Reparatie

Heeft u een kapotte iPhone of iPad? Klik dan hier voor al uw Apple reparaties. SMARTAB repareert uw smartphone binnen 30 minuten plus 1 jaar garantie! Voor meer informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of belt u naar: 023 584 63 12. 

Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.