Zakelijk

SMARTAB Zakelijk

Voor grotere bedrijven met meerdere verkooppunten is het vaak moeilijk om op een actuele en snelle manier met elkaar en het hoofdkantoor te communiceren. SMARTAB voorziet bedrijven van nieuwe processen en oplossingen.

Voordelen bij het onderbrengen bij één partij:

Communicatiemiddelen stroomlijnen

Productiviteit van medewerkers omhoog

Serviceniveau klanten omhoog

Volledige ontzorging en snelle handelingen

Maak kennis met SMARTAB

Wilt u meer weten over SMARTAB?

Reparaties

Onbereikbaar personeel is één ding. Maar onnodig veel geld uitgeven aan nieuwe personal devices is een tweede! Schrik niet, maar dit geldt voor 82,5% van de ondernemingen wegens een gebrek aan een goed reparatiecenter. Bij u ook herkenbaar? Bekijk dan wat SMARTAB voor u kan betekenen.

Hardware

De aanschaf van goedwerkende hardware is essentieel en vormt een belangrijk onderdeel van uw investeringen. Wij adviseren graag hoe u het maximale rendement uit uw begroting kunt halen.

Abonnementen

Elke onderneming moet bereikbaar zijn en maakt gebruik van mobiele- en internet technologie. Met onze jarenlange expertise assisteren wij u graag bij het afsluiten van op maat gemaakte abonnementen en staan wij volledig tot uw service.

Accessoires

Als bedrijf wilt u dat de apparatuur goed functioneert. Het is namelijk essentieel dat de bedrijfsactiviteiten doorgaan en uw personeel altijd bereikbaar is. U spendeert al honderden euro’s per toestel, dus waarom zou u niet iets meer uitgeven om ervoor te zorgen dat uw toestel beter kras- en valbestendig is?

Service contract

Een Service Level Agreement is een contract tussen klant en leverancier over het te leveren niveau en het type service. U bent ervan verzekerd dat wij de afgesproken kwaliteit leveren en de kosten voor de te leveren diensten zijn van tevoren vastgesteld.

Contact met een accountmanager?

Vraag een terugbelverzoek aan

Vul je contactgegevens in zodat een accountmanager zo spoedig mogelijk contact kan opnemen.

Ik wil een terugbelverzoek aanvragen

Bel direct een accountmanager

Bel direct met een accountmangeer voor meer informatie. Werkdagen: tussen 9:00 en 18:00

Bel 023 58 46 312