Zakelijk

SMARTAB Zakelijk

Succesvol ondernemen vereist een effectieve manier van communiceren. Goede telecomprocessen zijn dan ook essentieel. Dat hebben wij bij SMARTAB goed begrepen. SMARTAB voorziet bedrijven van de juiste telecomoplossingen.

Zakelijke klant worden?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voordelen van het onderbrengen bij één partij:

Kennis van uw totale telecomproces

Communicatiemiddelen stroomlijnen

Eén vaste accountmanager

Snel schakelen bij veranderende behoefte

Maak kennis met SMARTAB

Wilt u meer weten over SMARTAB?

Reparaties

Bij een mankement is vervangen lang niet altijd noodzakelijk. Wij beoordelen uw apparaat kosteloos en adviseren u vervolgens wat de beste optie is. Wij houden hierbij rekening met de leeftijd en waarde van het apparaat en zetten deze af tegen de reparatiekosten. Loont het de moeite, zullen we u altijd een reparatie adviseren.

Hardware

Wist u dat u ook uw hardware ook bij ons kunt aanschaffen? Wij bieden alle bekende merken welke wij binnen 24 tot 48 uur aan u kunnen leveren. Dus start er een nieuwe werknemer en moet er een telefoon en/of tablet bijkomen? Of wilt u uw hele vloot vervangen? U hoeft ons maar te bellen…

Wilt u inzicht in de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Abonnementen

Geen enkele onderneming kan zonder een stabiele telecom omgeving. Vaste- en mobiele telefonie, het gebruik van tablets en laptops: de huidige manier van ondernemen vereist hoogwaardige oplossingen. Een van de aspecten die daarbij om de hoek komt kijken is het afsluiten van een zakelijk abonnement dat is afgestemd op het verbruik van de gebruikers. Er zijn diverse zakelijke abonnementen beschikbaar maar hoe weet u nu welke het beste bij uw onderneming past? Wij zetten graag onze expertise in om u de beste oplossing te bieden.

Accessoires

Het voordeel van mobiele apparaten is dat we ze overal kunnen gebruiken. We nemen ze dan ook overal mee naar toe. Dat maakt ze kwetsbaar. Tablets stoppen we in onze tas. Telefoons even snel in de broekzak of in de binnenzak van een jas waar ook sleutels worden opgeborgen. De kans op schade is aanzienlijk. Met behulp van accessoires ter bescherming vermindert de kans hierop aanzienlijk.

Een bumpercase of beschermhoes biedt daarnaast ook ruimte voor ‘branding’. U heeft bij ons de mogelijkheid deze te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Service contract

Wij doen wat wij beloven. Omdat wij waarde hechten aan het vertrouwen dat u ons schenkt, werken wij met een Service Level Agreement (SLA). Wij maken heldere afspraken met u over de kwaliteit die wij leveren en de kosten voor deze dienstverlening. Dit leggen we in dit SLA vast.  Zodat u altijd weet waar u aan toe bent. En dat vinden wij belangrijk.

Contact met een accountmanager?

Vraag een terugbelverzoek aan

Vul je contactgegevens in zodat een accountmanager zo spoedig mogelijk contact kan opnemen.

Ik wil een terugbelverzoek aanvragen

Bel direct een accountmanager

Bel direct met een accountmangeer voor meer informatie. Werkdagen: tussen 9:00 en 18:00

Bel 023 58 46 312