Abonnementen

Abonnementen

Wist u dat wij voor u tussen de 30-50% op uw abonnementskosten kunnen besparen?

Zakelijk abonnement

Elke onderneming moet bereikbaar zijn en maakt gebruik van mobiele- en internet technologie. Zakendoen was namelijk nog nooit zo transparant en binnen handbereik met de hedendaagse technieken. Wij helpen u graag met het in balans brengen van uw zakelijke behoeften met telefoondiensten. Tenslotte wilt u van alle gemakken worden voorzien en wilt u het meeste rendement uit uw onderneming halen. Met onze jarenlange expertise assisteren wij u graag bij het afsluiten van op maat gemaakte abonnementen en staan wij volledig tot uw service.

Zonder zorgen

Oneindig bellen, smsen en internetten. Als bedrijf zijnde wilt u dat alle collega’s van alle gemakken zijn voorzien en dat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Wij helpen u bij het uitkiezen van de juiste abonnementen.

Kosten besparen

Wilt u dat het personeel wel bereikbaar is, maar vindt u het prettiger om te besparen? Dat kan! Een sim only abonnement is voordelig en kan per toestel worden afgesloten. Dan maar wat minder data, toch?

Waarom mobiele telefonie via SMARTAB?

SMARTAB is zakelijk telecomprovider van de grootste providers. Zo kunnen wij abonnementen leveren voor T-Mobile, KPN, Vodafone, Tele2, Hollandse Nieuwe en Ben. Wij kunnen ontzettend snel schakelen en uw abonnement volledig naar uw wens op maat maken. Naast de standaard service van de providers, geven wij u onze eigen service erbij. Wij komen altijd met een oplossing dat het beste bij uw onderneming past.

Contact met een accountmanager?

Vraag een terugbelverzoek aan

Vul je contactgegevens in zodat een accountmanager zo spoedig mogelijk contact kan opnemen.

Ik wil een terugbelverzoek aanvragen

Bel direct een accountmanager

Bel direct met een accountmanager voor meer informatie. Werkdagen: tussen 9:00 en 18:00

Bel 023 58 46 312