Accessoires

Accessoires

Als bedrijf wilt u dat de apparatuur goed functioneert. Het is namelijk essentieel dat de bedrijfsactiviteiten doorgaan en uw personeel altijd bereikbaar is. U spendeert al honderden euro’s per toestel, dus waarom zou u niet iets meer uitgeven om ervoor te zorgen dat uw toestel beter kras- en valbestendig is?

Hardware beter beschermd

Accessoires met uw eigen logo

Uw eigen accountmanager

Onze elektronische vrienden dienen ons trouw en lopen dagelijks risico om uit onze greep te glippen en van de trap af te vallen. De kans op schade is namelijk erg groot. U begrijpt nu wel waarom bescherming onmisbaar is. Nu wij u hebben overtuigd dat schade in een klein hoekje zit, is het tijd om bescherming aan te schaffen.

Naast dat een bumpercase of smartphone hoesje uw toestel goed beschermd, is het ook een overtuigende manier om reclame te maken. SMARTAB maakt het namelijk mogelijk om unieke hoesjes met uw bedrijfslogo te bedrukken. Heeft u er ook aan gedacht dat uw personeel zich dan ook daadwerkelijk meer betrokken bij het bedrijf voelt?

U krijgt beschikking over een eigen accountmanager die u persoonlijk assisteert met het traject vanaf ontwerp tot aan levering van het product.

Maak kennis met SMARTAB

Wilt u meer weten over SMARTAB?

Contact met een accountmanager?

Bel direct een accountmanager

Bel direct met een accountmanager voor meer informatie. Werkdagen: tussen 9:00 en 18:00

Bel 023 58 46 312

Download onze whitepaper

Wilt u liever eerst nog wat meer informatie voordat u contact met ons opneemt?

Download whitepaper