Zenfone 4 met dubbele camera

Dit bericht werd geplaatst in Android,Asus,Batterij,Camera,Dubbele camera,Geen categorie en getagged met ,,,,,,,,,, op door .

Asus brengt Zenfone 4 met dubbele camera uit

Zenfone 4 met dubbele camera

De nieuwe Asus Zenfone 4 met dubbele camera komt naar Nederland. Het toestel draait op een Snapdragon 630-processor en gaat 499 euro kosten.

Design en specificaties

De behuizing van de Asus Zenfone 4 bestaat grotendeels uit glas. Het 5,5-inch display maakt het mogelijk om beelden in full-hd resolutie te tonen. Een leuke toevoeging is een nieuwe touch-id homebutton, dat onder het scherm verborgen zit.

De Asus Zenfone 4 draait op een Snapdragon 630-processor, dat iets trager draait dan de chips van de high-end-toestellen als de Galaxy S8 (+) en Lg G6. Het toestel wordt voorzien van een 4GB werkgeheugen en een 64GB capaciteitsopslag. Ook is de accuduur verbeterd, zodat het toestel langer aan kan blijven staan. De batterijcapaciteit is uitgebreid naar een relatief grote 3300 mAh. De Asus Zenfone 4 is dit keer uitgebracht met een dubbele (achter) camera, met sensoren van 12- en 8=Megapixel. De ‘hoofdcamera’ van 12-Megapixel moet veel licht kunnen doorlaten en zal goed presteren in het donker. De andere camera heeft een lagere kwaliteit, maar kan bijvoorbeeld landschappen beter vastleggen. Dit komt door de respectievelijk grote geïmplementeerde groothoeklens. Deze lens heeft een kijkhoek van 120 graden!

De Zenfone wordt standaard geleverd met Android 7.0, met een eigen software-later ZenUI 4.0 van Asus zelf. Tot op heden is het nog onduidelijk wanneer de nieuwste software update naar Android 8.0 gaat plaatsvinden. Het toestel ligt op 30 september 2017 in de schappen van Nederland.

Andere (budget)toestellen

Asus heeft vorige week ook nog andere toestellen aangekondigd, die goedkoper zullen zijn. De Zenfone 4 Selfie en de Selfie Pro zijn zogenaamde ‘budgettoestellen’ en leggen de nadruk op de selfie-front camera. De Selfie Pro heeft zelfs een dubbele 12-Megapixel front camera, dat ook in het donker kwalitatieve foto’s moet kunnen gaan maken.Dit toestel moet 399,00 euro gaan kosten De Zenfone Selfie heeft daarentegen een tragere 430-chip (Snapdragon) en 1 enkele frontcamera van 20-Megapixel, maar moet uiteindelijk 299,00 euro gaan kosten. Beiden toestellen zijn voorzien van een 5,5-inch display.

Ook heeft Asus nog twee andere varianten van de Zenfone 4 Max gepresenteerd. Daar de Zenfone Selfie en de Pro zich op de frontcamera concentreren, focussen de Zenfone 4 Max modellen zich op de accu. Een model van 199,00 krijgt een accu van maar liefst 4100 mAh, terwijl de versie van 249,00 euro over een 5000 mAh accu beschikt.  Beiden modellen hebben nagenoeg dezelfde processor, werkgeheugen en zelfs opslagcapaciteit. De goedkoopste variant heeft een 5,2-inch display, terwijl het model van 249,00 een 5,5-inch heeft.

Eerder dit jaar bracht Asus voor het eerst smartphone toestellen uit in Nederland. Het ging hier om de Zenfone 3 reeks, die overigens wel al een langere tijd in het buitenland beschikbaar waren. De Zenfone 4 met dubbele camera zal dit keer rechtstreeks naar Nederland komen en hier worden verkocht. Wanneer is nog onduidelijk.

Reparatie

Heeft u een kapotte iPhone of iPad? Klik dan hier voor al uw Apple reparaties. SMARTAB repareert uw smartphone binnen 30 minuten plus 1 jaar garantie! Voor meer informatie over reparaties kijkt u op de website: www.smartab.nl. Voor een afspraak kunt u terecht op de website of belt u naar: 023 584 63 12. 

Uiteraard mag u ook altijd langs komen voor een gratis diagnose of een vrijblijvende offerte. Omdat SMARTAB niks te verbergen heeft, bent u van harte uitgenodigd om mee te kijken tijdens de reparatie.